3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

6 sfaturi de la dr. Oz pentru un corp suplu şi sănătos

13 Aprilie 2016


6 sfaturi de la dr. Oz pentru un corp suplu şi sănătos

 

Cu siguranţă ai auzit de Dr. Oz. Poate l-ai văzut la Oprah sau poate l-ai văzut la televizor în Dr. OZ Show sau poate că i-ai citit cărţile. În articolul de azi, vei afla câteva trucuri pentru a te menţine în formă şi pentru a te simţi bine, de la dr. Oz.

1.Primul lucru pe care ar trebui să-l faci dimineaţa: stretchingul

Ai observat cum se întind animalele când se trezesc? Poţi lua exemplu de la ele, întrucât stretchingul aduce o mulţime de beneficii: scade riscul de infarct, atenuează stările de stres şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. “Poţi simţi efectele în mai puţin de 10 zile. La mine, stretchingul de dimineaţă începe cu şoldurile. Dacă nu mă pot apleca să-mi ating degetele de la picioare, e un semn că articulaţiile au devenit rigide. Apoi îmi întind gâtul, pentru că ştiu că acolo e înmagazinată multă tensiune”, spune dr. Oz.

2. Concentrează-te pe nutrienţi, nu pe calorii

Mâncărurile nesănătoase nu numai că îngraşă, ele cresc inflamaţia în corp, te fac sã te simţi fără vlagă, au puţini nutrienţi, multe calorii, te îmbătrânesc şi te predispun la diete de tip yo-yo. Pentru a reduce inflamaţia care produce obezitate, trebuie să consumi alimente bogate în nutrienţi şi antioxidanţi. Aici avem în vedere fructele şi legumele, seminţele, nucile etc.

3. Renunţă la “pulberile albe”

Una din cele mai eficiente modalităţi prin care îţi poţi îmbunătăţi starea de sănătate şi  sã fii în formã este să renunţi la pulberile albe: faina albă, zahăr, sare, paste. Acestea nu sunt altceva decât carbohidraţi rafinaţi, ce conţin calorii goale, şi zero nutrienţi, astfel că ele nu îţi hrănesc corpul cu adevărat. Poţi înlocui pastele din faina albă cu cele din faina integrală şi poţi apela la îndulcitori naturali, cum ar fi ştevia.

4. Fă-ţi plinul de vitamina  D de la Soare

Noi studii arată că vitamina D joacă un rol important în controlul greutăţii, întrucât ajutã la reglarea apetitului, ajutând celulele grase să devină mai active, din punctul de vedere al metabolismului, spune dr. Oz. Vitamina D, pe care o putem asimila foarte simplu, prin expunerea corpului la soarele dimineţii, ajuta organismul să absoarbă mai bine calciul, necesar pentru oase puternice, dar si pentru o imunitate bunã, reducând totodatã inflamaţia din corp.

5. Nu sari peste somnul de frumuseţe

Somnul insuficient grăbeşte procesul îmbătrânirii şi face procesul de slăbire să devină anevoios. Când eşti obosit, corpul pofteşte după carbohidraţi, astfel că ajungi să mănânci la ore târzii, nelăsând corpul să se odihnească cu adevărat în timpul nopţii. Un somn de minimum 7-8 ore e necesar pentru că organismul să se refacã şi ca să protejeze funcţiile vitale ale organelor.

6. Impune-ţi această regulă: micul-dejun obligatoriu

Ştim că ai mai auzit această regulă de nenumărate ori, însă repetiţia e mama învăţăturii. Micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. Dacă treci peste micul dejun, sporeşti riscul obezităţii de 4 ori, spune dr. Oz. Dacă nu mănânci dupã ce te trezeşti, corpul tău resimte foamea şi îşi va înceti metabolismul pentru a compensa acest lucru. Mai târziu, când îi dai mâncare, corpul îşi aminteşte de faptul că l-ai stresat şi nu l-ai hrănit, aşa că va depune hrana care i-o furnizezi în ţesutul adipos.

Sursa:

http://www.shape.com/lifestyle/mind-and-body/dr-ozs-top-10-health-and-fitness-tips-all-time

Sursa foto:

http://www.kevinmd.com/blog/2015/05/dr-oz-i-have-met-the-enemy-it-is-us.html

 

 

 

 

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.