3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită pentru comenzi de la 150 lei

Despre noi

banner top

Despre companie

Pasiune pentru sănătate


Noi suntem Good Days Therapy, o echipă tânără și entuziastă, care pune în centrul preocupărilor și al acțiunilor sale sănătatea consumatorilor săi. Am pornit la drum în aceasta formulă în 2013, conștientizând că fiecare consumator în parte este părinte sau copil, frate sau soră, soț sau soție, prieten sau prietenă și crezând că putem face diferența în viețile lor, contribuind la o mai bună sănătate și implicit la o mai bună calitate a vieții acestora.

Compania a fost înființată de către doi frați cu experiență de aproape un deceniu în domeniul suplimentelor naturale de calitate superioară – Marian și Dan Mocanu – și se află în continuare sub atenta îndrumare a celor doi.

Suplimentele importate și distribuite de către Good Days Therapy sunt selecționate cu foarte mare atenție și alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial și poartă marca Barny’s® Premium Quality.

Good Days Therapy este unic importator în România a gamei Barny’s®, suplimente naturale de calitate superioară, concepute în Canada și apreciate la nivel internațional de milioane de pacienți pentru eficiența lor.

Promisiunea noastră față de consumatori este că vom pune întotdeauna sănătatea lor mai presus de interesele comerciale și că vom continua să acționăm în virtutea respectului față de ei, față de partenerii noștri și față de viață.

Suntem aici pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de sănătate și de viață, după cum spune și sloganul nostru: Good Days Therapy – bucură-te de sănătate, bucură-te viață!

Filosofia noastră

Filosofia noastră

Respect pentru natură și sprijin pentru cercetare

Cercetare, inovație și natură

Suplimente care aduc împreună tot ce este mai bun din știință și natură

Cercetare, inovație și natură
Calitate la cele mai ridicate standarde

Calitate la cele mai ridicate standarde

Premii, certificări și recunoaștere la nivel internațional

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.