8 ingrediente naturale antiinflamatoare pentru articulaţii sănătoase şi rezistente

09 Septembrie 2019


8 ingrediente naturale antiinflamatoare pentru articulaţii sănătoase şi rezistente

Pe măsură ce trec anii mai ales din cauza stilului de viaţă cotidian: supraponderabilitatea, alimentaţia neadecvată, sedentarismul sau, din contră, stilul de viaţă prea activ (sporturi competitive, efort fizic intens), cartilajul articular se degradează.

După 50 de ani, putem să ne confruntăm cu dureri articulare şi din cauza faptului că nu reuşim să facem suficientă mişcare.

Pe lângă o dietă echilibrată, un stil de viaţă activ , ce presupune mişcare zilnică şi practicarea sporturilor uşoare (înot, yoga, pillates etc), este bine să ştim ce suplimente administrăm din timp pentru a ne păstra mobilitatea şi sănătatea articulaţiilor pe termen lung.

Specialiştii din Canada au conceput o formulă complexă, optim dozata din 8 ingrediente naturale cu proprietăţi antiinflamatoare şi de hrănire a cartilajului articular.

Cartimix™ Forte  este soluţia adecvată pentru îngrijirea corectă a articulaţiilor dumneavoastră.În compoziţia sa sunt următoarele substanţe:

1.Sulfat de Glucozamină

Sulfatul de glucozamină reprezintă forma biologic activă a glucozaminei. Glucozamina este o substanţă produsă de organismul uman, având rolul de stimulare a sintezei de glucozaminoglicani/GAG - componente de bază ale cartilajului articulaţiilor. Astfel, glucozamina are rolul de reconstrucţie, regenerare şi consolidare a cartilajului articular, ajută la stoparea procesului de deteriorare a acestuia, protejează cartilajul articular de procesele inflamatorii la acest nivel.

2. MSM

MSM (metilsulfonilmetan) reprezintă o sulfură nemetalica cu  rol în sinteza colagenului.MSM ajută la funcţionarea optimă a proceselor de creştere şi regenerare a ţesuturilor moi, a pielii, părului şi unghiilor. Deoarece marea majoritate a senzaţiilor de disconfort provin de la ţesuturi moi şi de la ţesutul muscular, prin acţiunea sa benefică MSM permite acestor ţesuturi să se refacă, ajutând astfel la reducerea disconfortului.

3. Colagen hidrolizat pur tip II

Colagenul este o parte componentă a cartilajului articular. Colagenul ajută  la reducerea disconfortului articular, protejează articulaţiile împotriva atacurilor enzimelor ce distrug proteinele din cartilaj, normalizează sinteza noilor celule ale cartilajului.

4. Pulbere din ulei din seminţe de Limba-mielului (Borago officinalis)

 Uleiul din seminţe de Limba-mielului, ca şi celelalte componente vegetale din compoziţia produsului, ajută articulaţiile, contribuind la menţinerea flexibilităţii membranelor celulelor acestora.

5. Turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcumine

Curcumina, substanţa activa naturală antiinflamatoare  şi antioxidanta din Turmeric, are efecte de reducere a disconfortului articular asemănătoare cu ale cortizonului, fără a avea efectele adverse ale acestuia. Curcuminul suprima activitatea a cel puțin 5 categorii de factori moleculari ce accelerează inflamaţia şi degradarea articulaţiilor

6. Ghimbir (Zingiber officinale) cu 5% gingeroli

În 2007 cercetătorii de la Universitatea din Arizona au descoperit că ghimbirul conține un agent antiinflamator foarte puternic. Acest studiu a arătat că, cu cât organismele noastre conțin mai mult gingerol, cu atât acţionează mai bine împotriva proceselor inflamatorii apărute în organism.

7. Boswellia (Boswellia serrata)  cu 85% acizi boswellici

Acidul boswellic, substanţa activă a scoarţei arborelui de Boswellia, este compus din acizi triterpenici pentaciclici care ajuta la îmbunătăţirea mobilităţii şi a stării articulaţiilor, precum şi la reducerea disconfortului articular şi muscular.

8. Vitamina C

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a sistemului osos şi a ligamentelor.

CartiMix Forte este un produs natural, fără efecte adverse,  ce face parte din gama de suplimente naturale Good Days Therapy.

Bucură-te de mobilitate şi articulaţii sănătoase cu CartiMix Forte!

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.