3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită pentru comenzi de la 150 lei

Detoxifierea pentru o primavara fara astenie!

14 Martie 2014


Detoxifierea pentru o primavara fara astenie!

Nu mai surprinde pe nimeni faptul că ieşim din iarnă lungă şi grea cu corpul plin de toxine, devitalizaţi şi... cu câteva nefericite kilograme în plus. Iar începutul de primăvară e perioada ideală pentru a-ţi curăţa organismul, pentru a-ţi echilibra flora intestinală şi pentru a-ţi recăpăta energia. Îţi propunem în acest articol câteva idei simple, pentru o detoxifiere corectă:

  1. Timp de 2-3 săptămâni ia-ţi adio de la grăsimi nesănătoase, carne, prăjeli, dulciuri, produse făinoase şi alte mâncăruri din lista “neagră”. În schimb, consumã cât mai multe fructe şi legume, supe creme, seminţe, germeni şi vlăstari, pentru a beneficia de un spectru cât mai larg de vitamine şi minerale.
  2. În toată această perioadă, îţi mai lansăm o provocare: renunţã la cafea şi înlocuieşte-o cu ceai negru/verde sau suc de guarana sau cicoare sau ganoderma. Pe lângă faptul că aceşti înlocuitori îţi conferă foarte multă energie, au şi efect detoxifiant.
  3. Nu uita să bei multă apă, întrucât apa fluidizează sângele şi-l curata de toxine. Tot la capitolul hidratare, îţi sugerăm să bei ceaiuri cu efect detoxifiant (ceaiul de urzica, de muşeţel sau ceaiul verde), dar şi sucuri verzi, care alcalinizează sângele şi conferă un plus de energie corpului! Încearcă, spre exemplu, câteva urzici la blender cu banane şi cu lapte de migdale.
  4. Bucură-te de vitaminele verzi ale primăverii: leurda, ridichile, loboda, creson, năsturelul, spanacul (care trebuie musai consumate crude, în salate sau în sucuri).
  5. Foarte important este să revii la alimentaţia ta normală în mod gradat sau, dacă te simţi bine, poţi chiar să faci din acest tip de alimentaţie un stil de viaţă. Poţi adăuga iaurtul şi lactatele rând pe rând, şi de-abia în cele din urmă, carnea.
  6. Toate stările de lipsă de energie, de motivaţie, de astenie cu care ne confruntăm în această perioadă indică un ficat obosit. Să nu uităm că ficatul este “sediul” apărării sistemului imunitar, că ficatul este cel care filtrează substanţele care ajung în corp şi ca tot ficatul are rolul de a fabrica „materialele” din care se reface corpul nostru – aminoacizii, dar şi alte substanţe. Este cel care ajută corpul să se refacă în urma uzurii induse de activitatea din lumea exterioară. Aşa că, dacă ne hotărâm să oferim organelor noastre o binemeritată pauză printr-o cură de detoxifiere, trebuie să ajutăm în primul rând ficatul. În acest sens, recomandăm ACTIValoe® FORTE, un supliment obţinut din Aloe Vera cultivată organic şi singurul gel de pe piaţă care declară conţinutul ridicat (minim 10%) de polizaharide . Buletinul de analiză inclus în fiecare cutie reprezintă o garanţie a calităţii produsului.  ACTIValoe® FORTE ajută la buna funcţionare a ficatului şi a pancreasului, ajută la procesul de detoxifiere a organismului, revigorează organismul si stimulează imunitatea, ajută la reglarea digestiei şi alungă oboseala. Află mai multe despre beneficiile ACTIValoe® FORTE aici: https://good-days.ro/produse/activaloe-forte-p37

Perfect pentru că tu să te bucuri de primăvară plin de energie şi vitalitate!

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.