3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Previne din timp util instalarea osteoporozei, o afecţiune extrem de periculoasă pentru oase

08 Aprilie 2019


Previne din timp util instalarea osteoporozei, o afecţiune extrem de periculoasă pentru oase

Pierderea de masă minerală osoasă, cauzată de înaintarea în vârstă, este un factor major de risc pentru aparitia fracturilor osoase. Sunt predispuse la fracturi osoase mai ales femeile aflate în menopauză si postmenopauza, care se confruntă cu dezechilibre hormonale ce duc la demineralizare osoasă.

Osteoporoza este o afecțiune înșelătoare și periculoasă, care poate provoca multe probleme și poate afecta drastic calitatea vieții, chiar de la primele stadii. Oasele se fragilizează atât de tare, încât o simplă căzătură sau niște acțiuni uzuale, cum ar fi simpla aplecare, pot declanșa o fractură osoasă.

Femeile, producând mai mult estrogen, sunt mai predispuse să dezvolte această boală la menopauză și după. Osteoporoza constă în pierderea de masă și osoasă, fără a prezinta simptome clare. Odata instalată, crește semnificativ riscul de fracturi și de tasare a vertebrelor care duc la dureri cronice cu impact major în continuarea desfășurării activităților uzuale. Cea mai periculoasă este fractura de șold, care poate avea drept consecințe dureri cronice și imobilizare.

Cum putem oferi oaselor noastre un complex optim de minerale și vitamine, astfel încât să își refacă structura și rezistența?

OSTEOeffect™

OSTEOeffect™ conține o formulă unică în România, concepută la cele mai înalte standarde canadiene, formată dintr-un complex optim de 9 substanțe active:  

osteoprogenitor

Inovația formulei din OSTEOeffect™

  1. Ingredientul inovator este trehaloza.

    Trehaloza este o diglucidă care contribuie la echilibrarea activității celulelor osoase: osteoclaste și osteoblaste. Osteoclastele sunt celulele care au rolul de a distruge microarhitectura internă a osului, iar osteoblastele sunt celulele care ajuta la formarea noului țesut osos.
    Dacă sunt prea multe celule care produs os, apar osteofite sau ciocuri. Dacă există în exces celule care distrug osul, atunci apare osteoporoza. În special la vârstnici, osul iși pierde structura și densitatea, iar formarea de țesut osos nou se produce mult mai greu.

  2. Calciu și Magneziul din compoziția formulei sunt de origine marină și provin dintr-o zonă ecologic pură.

    O dovadă în plus a calității și purității acestui complex de minerale este și zona de unde sunt procurate și anume coasta Islandei, zonă ecologic pură. Mineralele din sursa marină au un efect net superior și o absorbție rapidă și corectă în oase. Vitamina D3 facilitează absorbția corectă a mineralelor.

  3. O singură cutie de OSTEOeffect™ ajunge pentru o cură de peste 2 luni. Produsul este fabricat la standardele GMP, nu prezintă reacții adverse și poate fi administrat pe termen lung. Rezultatul final constă într-o remineralizare optimă la nivelul sistemului osos, care crește rezistența acestuia.

Cele 9 susbstanțe din OSTEOeffect™ prezintă un rol important în reconstrucția osoasă și totodată o metodă naturală pentru păstrarea unei vieți liniștite și echilibrate. Conștientizarea pericolului la care suntem expuși și acțiunea adecvată este cel mai bun mod de a ne păstra sănătoși, pe tot parcursul vieții!

Vino acum in farmaciile logo catena şi te poţi bucura de 25% reducere la OSTEOeffect™!

Poţi afla mai multe despre produsele din gama Good Days Therapy pe site-ul nostru good-days.ro , sau sunând la numărul 0724 500 555.

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.