3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Sindromul oboselii cronice

26 Iunie 2018


Sindromul oboselii cronice

Fie că avem un program de lucru încărcat sau suntem suprasolicitaţi de treburile casnice, cu toţii ne confruntăm cu epuizare fizică şi psihică, hiposomnii, stres şi stări de nervozitate, care ne pot afecta pe măsură,  ce înaintam în varstă.

Ritmul alert de viaţă, alimentaţia, poluarea şi chiar contextul social sunt factori cu caracter general ce accentuează starea de oboseală a individului care uneori poate fi extinsă pe perioade mai lungi. Sunt puţini medici care se încumeta să pună un diagnostic precum “Sindrom de Oboseală Cronică”, simptomele fiind atribuite în mare parte altor afecţiuni şi necesitând investigaţii multiple. Starea de epuizare fizică şi psihică este asociată cu deficitul unor vitamine şi minerale esenţiale cum ar fi vitamina C, vitamine din grupul B, magneziu, calciu sau coenzima q10 esenţială pentru organele cu un consum mare energetic (inima, creier, ficat). In funcţie de simptomele asociate, tratamentul presupune administrarea de: vitamine, antidepresive, imunostimulatoare, etc. sau psihoterapie.

O abordare completă şi complexă în tratarea simptomelor asociate sindromului oboselii cronice o reprezintă produsul natural InoCell™, formulă brevetată, rezultatul unor cercetări științifice și studii clinice realizate pe parcursul a peste 20 de ani în SUA. Inozitolul şi IP6 sunt substanţe nutritive naturale care se găsesc în cantităţi mari mai ales în învelişul seminţelor plantelor leguminoase, ale cerealelor şi în alune şi sunt importante datorită activităţii lor antioxidante, de detoxifiere şi de întărire a funcţiilor imunitare. Sarurile de calciu şi magneziu, împreună cu seleniul organic şi vitamina C asigura protecţie la nivel celular, acţiunea fiind completată de proprietăţile antioxidante, capacitatea de neutralizare a radicalilor liberi cu efecte favorabile îndeosebi în cazul persoanelor cu dependente (fumat, alcool) ori în cazul expunerii persoanelor la radiaţii UV/electromagnetice. InoCell™ prezintă acţiune de legare şi eliminare a metalelor grele, protector şi regenerator hepatic, protector al sistemului nervos în stări de agitaţie, anxietate, probleme cu somnul.
Prof. Dr. M. Shamsuddin a descoperit raportul ideal între Inozitol şi IP6, astfel încât să fie sigură formarea derivaţilor fosforilaţi în organism. IP3 prezintă un rol major în controlul şi reglarea funcţiilor de bază ale celulei, normalizând rata diviziunii celulare, reducând dezvoltarea haotică, anormală a celulelor. Cercetătorii au identificat IP6 ca fiind “un adevărat depozit de energie”, acţiune benefică în stări de suprasolicitare mentală şi fizică.

Bucură-te de sanatate! Bucură-te de viata!

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.