3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Soluțiile naturale pentru susținerea sistemului imunitar

18 Februarie 2017


Soluțiile naturale pentru susținerea sistemului imunitar

Odată cu apariția sezonului rece apar și problemele de sănătate ce țin de imunitatea organismului. Cu toții resimțim oboseala caracteristică zilelor friguroase de iarnă și suntem afectați în egală măsură de creșterea incidenței virozelor în timpul sezonului rece.

Zilnic suntem expuși la peste 40.000 de toxine care solicită organismul: insecticide, smog, noxe, aer poluat, produsele cosmetice, produsele casnice, soluții de curățare, detergenți, vopsele, fumatul, mediul chimic de lucru, metalele grele, toate acestea constituie surse de radicali liberi- subtante toxice, instabile, dar foarte active ce distrug celulele sănătoase ale organismului, ducând la apariția unor afecțiuni serioase, scăderea imunității, îmbătrânire celulară.

Organismul nostru este conceput inteligent

Ne naștem și dobândim pe parcursul vieții o serie de mecanisme de apărare împotriva microorganismelor patogene, rolul acestor mecanisme de apărare fiind de a ne proteja împotriva îmbolnăvirilor. Totalitatea acestor mecanisme de apărare reprezintă sistemul nostru imunitar. O imunitate scăzută solicită funcțiile organismului, îl supune unui efort suplimentar, scade în același timp energia și capacitatea organismului de a funcționa la cote maxime, îngreunând procesul de detoxifiere și regenerare a țesuturilor.  


 Ce putem face pentru a ne întări imunitatea?   

 •  Alimentația echilibrată contribuie la menținerea sănătății în această perioadă.  Puteți consuma frecvent portocale, afine, coacăze, kiwi, ghimbir, toate acestea conțin vitamina C și reduc riscul apariției infecțiilor sau virozelor specifice sezonului rece.
   
 • Foarte important este să vă asigurați că dormiți suficient noaptea. Insomniile repetate ne scad sistemul imunitar și ne fac predispuși la boli precum răceli, gripe sau infecții. Așadar, cel puțin șapte ore de somn pe noapte sunt asociate cu rezistență crescută la boli infecțioase.
   
 • Îmbrăcați-vă gros. Pentru a evita riscul apariției răcelilor, cistitelor și a problemelor articulare este bine întotdeauna să aveți haine groase specifice temperaturilor scăzute: căciulă, fular, mănuși, cizme îmblănite și să vă feriți de statul prelungit în frig.
   
 • Pe lângă o dietă echilibrată, un stil de viață activ și menținerea unei atitudini pozitive în viață, suplimentele alimentare te pot ajuta să echilibrezi carențele nutriționale și să îți imbunatatesca semnificativ răspunsul imunitar.

  Vă recomandăm kitul de susținere a sănătății în sezonul rece,  constând în produse care, prin modul lor complementar de acțiune, prezintă multipe beneficii și acțiuni pentru organism:
   
  • Susțin protecția ficatului
  • Detoxifică organismul
  • Cresc capacitatea de apărare a organismului
  • Întârzie procesele degenerative
  • Sprijină buna funcționare a aparatului cardio vascular
  • Au o puternică acțiune antioxidantă și imunomodulatoare.

 InoCell™ este rezultatul unor cercetări științifice realizate pe parcursul a peste 20 de ani de echipa de medici condusă de A. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA. Substanța brevetată din produsul InoCell™ este extrasă 100% din tărate de cereale și este imbogătită cu vitamina C și seleniu organic. Contribuie la protecția ficatului, sănătatea celulelor și funcționarea normală a sistemului circulator.  


Acțiunea imunomodulatoare a suplimentului  Inocell™ este potențată de efectele extraordinare ale CoenzimeiQ10, respectiv CoenzimaQ10 Dual, o formulă 100% naturală, bio identică celei produse de organismul uman, cu biodisponibilitate ridicată.  În plus, este singura formulă cu microparticule pentru absorbție rapidă. Concentrația CoenzimaQ10 este crescută în prezența seleniului, un element important care, alături de vitamina C, se gaseseste în Inocell™.

Coenzima Q10 o întâlnim în mod normal în celulele organismului, în special în cele cu activitate intensă: ficat, creier, inimă, fiind implicată în procesele generatoare de energie, în stocarea și transportul energiei în celule. Are de asemenea o acțiune puternic antioxidantă și neutralizează radicalii liberi. Studiile au dovedit o scădere a concentrației coenzimei Q10, în eforturi fizice și psihice intense, în perioade de stres, dar și în cazul persoanelor trecute de 30 de ani, când, odată cu înaintarea în vârstă, scade concentrația coenzimei  Q10 din producția proprie, fiind necesar un aport crescut din exterior, prin diete echilibrate sau prin suplimente nutritive.
 

CONSULTANȚĂ PERSONALIZATĂ
Pentru consultanță personalizată legată de produsele noastre, sunați la numărul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informații consultați site-ul nostru good-days.ro.
     

    

 

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.