bucura-te de sanatate, bucura-te de viata!

Metode de întărire a sistemului imunitar specifice sezonului estival

30 Iulie 2017


Metode de întărire a sistemului imunitar specifice sezonului estival

Mai țineți minte povestea cu greierele și furnica? Furnica își făcea încă din vara proviziile pentru iarnă, astfel că în sezonul rece putea să trăiască liniștită. Cam așa e și cu imunitatea. Vara, când avem atâtea surse de vitamine și minerale la dispoziție, e momentul ideal să luăm măsuri să ne întărim imunitatea.

Imunitatea nu e ceva ce descrește pe timp de iarna și crește vara. De imunitatea noastră trebuie să avem grijă mereu, mai ales în condițiile în care suntem permanent expuși poluarii, razelor ultraviolete, toxinelor din alimentele procesate, stresului etc.

Așadar, ți-am pregatit câteva metode prin care îți poți întări imunitatea, specifice sezonului estival:


Fă-ti plinul de vitamina D de la soare

Cu toții știm că expunerea la soare ne ajută să sintetizăm vitamina D. Această vitamină este esențială în organism pentru că stimulează sistemul imunitar şi creşterea celulelor, are rol antiinflamator, îmbunătățește funcția cardiacă, poate preveni depresia sau diminua simptomele în cazul femeilor tinere, scade riscul de cancer etc. Însă trebuie reținut că expunerea la soare trebuie făcută in mod corespunzator. Cercetările au arătat că 5-30 de minute (dimineaţa sau seara, dupa orele 17.00) de expunere la soare, de 2-3 ori pe săptămână, fără să folosim creme de protecţie, asigură necesarul zilnic de vitamina D. Chiar dacă soarele este foarte important pentru sinteza acestei vitamine, cercetătorii nu recomandă expunerea prelungită la soare. 


Terapia cu apă de mare întăreşte imunitatea

Dacă te încearcă o răceală exact înainte să pleci la mare, nu-ţi amâna plecarea! Apa sărată de mare creşte imunitatea, alungă simptomele virozelor şi-ţi eliberează sinusurile. Asemănătoare din punctul de vedere al compoziţiei cu cea a plasmei sangvine, apa de mare este absorbită rapid de piele în timp ce înoţi. Sărurile minerale şi aminoacizii din apa sărată, precum şi climatul marin care conţine ioni negativi, au efect antibacterian şi antibiotic, ceea ce stimulează capacitatea de apărare a corpului de agenţii patogeni. 
 

Înfruptă-te din Farmacia Naturii

Vara este anotimpul ideal pentru a profita de remediile naturale pe care fructele şi legumele acestui sezon le oferă. Caisele protejează inima, cireșele au proprietăți antiinflamatorii, piersicile au un puternic efect imunomodulator datorită acidului chlorogenic iar lista poate continua. Cumpără cantități mici de fructe, astfel încât să poți diversifica ușor. Consumă fructele și legumele ca atare, sau sub formă de sucuri, salate sau, de ce nu, încearcă câteva rețete de înghetață raw-vegan.


Găsește un suport alimentar adecvat

Având în vedere multitudinea de factori de risc la care ne supunem sănătatea zi de zi, de la razele ultraviolete până la poluare și razele elecromagnetice emise de echipamentele electronice ce ne înconjoară, e bine să ne fortificăm sistemul imunitar cu ajutorul unor suplimente adecvate.

Soluția avansată pentru susținerea sistemului imunitar pe care ți-o propunem este Coenzima Q10 Dual și InoCell™.

Rezultat a peste 20 de ani de cercetare științifică, InoCell™ activează celulele NK (natural killer) și alte mecanisme de apărare ale organismului, având un puternic efect imunomodulator. Antioxidant de excepție, InoCell™ are un spectru larg de acțiune antitumorală: plămâni, mamar, col uterin, prostată, intestin, ficat, pancreas, sânge, piele etc. Însă cel mai important efect este acela de detoxifiere, regenerare și protecție a ficatului, despre care știm că este sediul imunității.

Coenzima Q10 Dual este o formulă inovatoare care combină o Coenzima Q10 de calitate superioară cu o tehnologie cu microparticule cu absorbție rapidă. Coenzima Q10 Dual contribuie la susținerea sistemului imunitar, protejează inima, îmbunătățește activitatea metabolică, oferind energie și vitalitate.


Fortifică-ți imunitatea vara, pentru ca iarna să te bucuri de o sănătate de fier!

Vino acum în farmaciile Catena pentru a beneficia de 20% reducere* la Pachetul ACTIV PLUS, protecție pentru ficat și inimă! Pachetul constă într-o cutie de InoCell™ și o cutie de Coenzima Q10 Dual!

Pentru mai multe informații și consultanță personalizată, viziteză good-days.ro sau sună la numărul de telefon 0724 582.769!

*Reducerea se acordă pentru produsele Coenzima Q10 Dual și InoCell™, în famaciile Catena, în limita stocului disponibil, în perioada 15.07.– 15.09.2017.

 

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.