3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 100 lei

6 reguli pentru o digestie normală vara

01 August 2019


6 reguli pentru o digestie normală vara

Studiile arată ca orice persoană s-a confruntat, măcar o dată în viaţă, cu o problemă digestivă. Potrivit specialiştilor, în cele mai multe cazuri, alimentaţia a fost principalul vinovat.
În stomac se produce acid clorhidric, care asigură acidul necesar digestiei, şi pepsina, o enzimă care contribuie la digestia proteinelor. Pentru a uşura munca stomacului, se recomandă ca alimentele să fie mestecate foarte bine. La fel de importantă este şi calitatea alimentelor, deoarece substanţele care ajung în colon au nevoie de maximum 15 ore pentru a fi eliminate. Balonarea indică faptul că digestia nu se realizează cum trebuie.Problemele de la nivelul stomacului se manifestă prin balonare, arsuri şi crampe stomacale, gaze intestinale, constipație/diaree. Din punct de vedere emoţional, stomacul este asociat cu stările de stres, supărare şi nelinişte. Este important  să administraţi mesele în linişte, fără mijloace care să vă perturbe şi să evitaţi cât mai mult supărările în special vară când refluxul gastroesofagian începe să îşi facă de cap.

Regulile de bază care ne pot ţine departe de complicaţiile sezoniere specifice temperaturilor ridicate sunt următoarele:

  1. Consumaţi fructe şi legume, dar mare atenţie cu ce le combinaţi şi la procesul de spălare.
  2. Păstraţi toate alimentele perisabile în frigider şi nu le lăsaţi mult timp, deoarece vară se alterează repede atunci când intră în contact cu căldură.
  3. Să ne spălăm cât mai des pe mâini şi să dezinfectăm cât mai des prin casă. Astfel putem ţine departe bacteriile care pot provoca bacterii, bacterii care se înmulţesc în special de la căldură.
  4. Acordă o importanţă deosebită anumitor caracteristici organoleptice (aspect exterior, miros, consistenţă, culoare şi gust) a mâncării pe care o cumperi, mai ales dacă este preparata direct pe stradă sau în cadrul târgurilor ţinute în aer liber.
  5. Consumă alimente cu un aport crescut de bacterii benefice "bune". În perioadele de probleme la nivel intestinal, include în alimentaţie iaurt, kefir, murături sau ciocolată neagră.
  6. Consumă suplimente naturale care ajuta la digestie şi tranzit intestinal. Noi recomandăm ACTIValoe®Forte, gel de aloe vera care ajuta la reglarea digestiei şi la revigorarea întregului organism.

Aloe vera din compoziția produsului este cea mai testată şi studiată din lume şi este singura Aloe vera de pe piaţa care are şi un conţinut ridicat de polizaharide, substanţe puternic imunomodulatoare. ACTIValoe® Forte este benefic  pentru reglarea tranzitului intestinal, uşurarea digestiei, calmarea refluxului gastroesofagian, a arsurilor stomacale şi pentru normalizarea PH-ului la nivelul stomacului. De asemenea contribuie şi la normalizarea nivelului de glicemie, la reglarea imunităţii şi la reducerea oboselii.

Bucură-te de o vară activă cu ACTIValoe®Forte, de la Good Days Therapy!

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.