3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Campania #impreunareusim

12 Mai 2020


Campania #impreunareusim

Good Days Therapy se alătură campaniei pentru lupta de combatere a virusului Covid-19 în România printr-o donație de 50.000 lei și produse în valoare de 68.000 lei.

Partenerul nostru în această campanie, alături de care am reușit să venim în sprijinul spitalelor este fundația „Prețuiește Viața”.

Fondatorul  acestui ONG este  Andreea Marin , care se implică în campanii umanitare, astfel ne-a sprijinit și ne-a fost alături în acest proiect pe tot parcursul realizării lui.

Donația noastră și scopul ei este de a sprijini și de a fi alături de personalul medical, dar si de pacienți, în  Spitalele Județene de Urgență din Neamț și Vaslui.

Acțiunea caritabilă vine în sprijinul eroilor noștri din prima linie, din banii donați s-au achiziționat : combinezoane, mănuși, măști 3 pliuri, măști FPP2, etc., iar produsele fac parte din portofoliul companiei : Celadrin, Coenzima Q10 Dual, UroEffect.

Celadrin Forte ajută la relaxarea și detensionarea articulațiilor și mușchilor, protejează membrana celulară sinovială împotriva atacurilor citokinelor inflamatorii, contribuie la protecția mobilității articulare și a coloanei vertebrale.

Coenzima Q10 Dual este o formulă unică de o calitate superioară cu o tehnologie cu microparticule pentru absorbție rapidă care ajută sistemul imunitar, oferă energie, reduce stările de oboseală, crește rezistența la efort, protejează inima.

Uroeffect ajută la funcționarea normală a tractului urinar și protecția lui împotriva bacteriilor.

Good Days Therapy este alături  de sistemul medical din România, , venind în întâmpinarea nevoilor acute de materiale din spitale , dar și în întâmpinarea pacienților care au nevoie de produse eficiente .

Gândurile noastre bune sunt alături de dumneavoastră!

 

Vedeți și articolul original de pe hotnews.ro.

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.