3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Protejează-ți inima de caniculă

17 August 2017


Protejează-ți inima de caniculă

Expunerea la soare este benefică pentru absorbția vitaminei D, pentru întarirea sistemului imunitar, pentru îmbunătățirea calității somnului și pentru ameliorarea diferitelor forme de depresie. În plus, un studiu recent publicat în aprilie 2012 în jurnalul de Medicină a Naturii din SUA, a scos în evidență faptul că expunerea la soare diminuează considerabil predispozița unui atac cardiac sau apariția complicațiilor grave după producerea acestuia.

Insă valurile de caldură și temperaturile ridicate pot duce la complicații și probleme grave atât pentru pacienții cu probleme cardiace, cât și pentru persoanele sănătoase.

Efectul caniculei asupra inimii

Organismul nostru este “setat” de la mama-natură să se menţină la o temperatură de 37 grade Celsius. Dacă temperatura corpului creşte chiar şi cu un grad, atunci inima va fi nevoită să pompeze mai mult sânge pentru a răcori organismul, ceea ce înseamnă un flux mai redus de sânge în muşchi, şi, implicit, un ritm cardiac crescut. Vasele de sânge se dilată iar corpul începe să se răcească prin transpiraţie, însă inima începe să bată mai repede în timp ce tensiunea arterială scade. Atunci când o persoană se expune la temperaturi ridicate are loc o suprasolicitare a sistemului cardiovascular, prin creșterea debitului cardiac și prin scăderea tensiunii arteriale din cauza vasodilataţiei.

Categoriile cele mai expuse complicaţiilor cardiace sunt persoanele în vârstă, gravidele, copiii mici, persoanele care suferă de afecțiuni cronice, diabeticii, persoanele cu dizabilități etc.

Printre simptomele cauzate de căldură se numără ameţelile, stările de greață, de leşin, dureri de cap, palpitaţii, crampe musculare, capacitate redusă de concentrare, epuizare fizică şi agitaţie.

Cum protejăm inima de efectele nocive ale caniculei?

În perioadele cu temperaturi ridicate e necesar să ne ajustăm stilul de viată astfel încât să protejăm inima de eventualele complicații:

- se recomandă un consum crescut de fructe și legume proaspete, preferabil crude, sub formă de salate și sucuri, pentru a hidrata organismul.

- îmbracamintea trebuie să fie lejeră, în culori deschise, de preferință din material natural și răcoroase precum bumbacul, inul, mătasea etc. Să nu uităm ochelarii și pălăria de soare.

- evitați ceaiul negru, cafeaua sau alcoolul, întrucât acestea cauzează deshidratarea organismului și accelerează bătăile inimii, putând conduce la aritmii. Poți încerca sucul de guarana ca un energizant natural.

Una dintre metodele dovedite ştiinţific în susţinerea activităţii inimii şi prevenţia bolilor cardiovasculare este suplimentarea cu coenzima Q10. Denumită şi ubichinol-10 sau vitamina Q, acest antioxidant este produs în mod normal de organismul nostru, însă concentraţia sa scade odată cu vârsta, începând de la 20 de ani. Deloc întâmplător, această coenzimă este concentrată în celulele mușchiului inimii, care foloseşte Q10 aşa cum o maşină foloseşte combustibil, pentru a pompa sângele cam de peste 100 000 ori pe zi. Acest lucru înseamnă că o lipsă de coenzimă Q10 se reflectă prin slăbirea inimii, ceea ce face inima mult mai vulnerabilă la temperaturile extreme ale verii.

Pentru protejarea inimii, îţi recomandăm Coenzima Q10 Dual, un supliment alimentar obţinut printr-un proces 100% natural de fermentare a drojdiei de bere, bio-identică celei pe care o produce organismul uman.  Acest produs de calitate superioară conţine  Coenzima Q10 de la Kaneka (liderul mondial din Japonia) şi este singura formulă cu microparticule cu absorbţie rapidă! Utilizarea extractului de ubiquinonă sintetizată în mod natural de drojdii garantează structura 100% naturală şi puritatea ridicată a moleculei, care este lipsită de contaminanţii ce pot fi întâlniţi în cazul formelor obţinute prin sinteză chimică. În plus, pe parcursul procesului tehnologic nu se utilizează organisme modificate genetic. Kaneka Q10® este lipsită de alergeni şi beneficiază de atestare în acest sens, precum şi de certificare Kosher.

Coenzima Q10 Dual susţine  inima şi sistemul circulator şi este benefică în cazuri de oboseală, devitalizare, stări adesea generate de caniculă.

Bucură-te de vară cu toată inima!

Vino acum în farmaciile Catena pentru a beneficia de 20% reducere* la Pachetul ACTIV PLUS, protecție pentru ficat și inimă! Pachetul constă într-o cutie de Coenzima Q10 Dual și o cutie de InoCell™!

Pentru mai multe informații și consultanță personalizată, viziteză good-days.ro sau sună la numărul de telefon 0724 582.769!

*Reducerea se acordă pentru produsele Coenzima Q10 Dual și InoCell, în famaciile Catena, în limita stocului disponibil, în perioada 15.07.– 15.09.2017.

 

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.