3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

NOU! Produsul StressManager se rebranduieste si devine STOPstress

01 Septembrie 2020


NOU! Produsul StressManager se rebranduieste si devine STOPstress
StressManager se rebranduieste si devine STOPstress

Stresul ia o amploare din ce in ce mai mare peste tot in intreaga lume, iar statisticile arata rezultate ingrijoratoare: sase din zece angajati se simt stresati la locul de munca, sunt nemultumiti sau chiar isi schimba locul de munca frecvent. De asemenea si tinerii sunt tot mai stresati din cauza ritmului haotic in care se desfasoara totul in ziua de azi.

Stresul a fost corelat cu aparitia problemelor cardiace, pielii, tulburari de somn, anxietate sau depresie.Realizarea implinirii in viata depinde in mare masura de abilitatea noastra de a ne adapta unui mediu stresant, iar solutia nu este intotdeauna aceea de a evita factorii de stres, ci de a invata sa ne adaptam acestor factori.

Pentru perioadele stresante din viata, Good Days Therapy a adus pentru consumatori un supliment natural care actioneaza ca un anxiolitic moderat, fara sa dea dependenta, somnolenta sau alte efecte adverse specifice. Are la baza o formula de hidrolizat proteic din lapte, imbogatita cu vitamina C. Produsul StressManager isi schimba denumirea in STOPstress si ambalajul, pastrandu-si aceleasi proprietati benefice in combaterea stresului si in promovarea unei stari de relaxare si calm mental.

Suplimentele importate si distribuite de catre Good Days Therapy sunt selectionate cu foarte mare atenție si alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial și poarta marca Barny’s® Born in Canada.

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.