3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Noua gama UROeffect in portofoliul Good Days Therapy

01 Septembrie 2020


Noua gama UROeffect in portofoliul Good Days Therapy
Noua gama UROeffect

Temperaturile ridicate nu inseamna numai relaxare pe o plaja si timp petrecut in vacanta, uneori vine la pachet si cu infectiile urinare specifice acestei perioade. Infectiile urinare apar in special la femei, cel mai des fiind cauzate de o bacterie, Escherichia coli.

Pentru a tine sub control aceasta problema, tot mai des intalnita,  Good Days Therapy a introdus in portofoliu gama UROeffect – pentru protectia completa a tractului urinar. Noul UROeffect, cu 40 mg PAC are o actiune eficienta de impiedicarea aderarii pe peretii tractului urinar a bacteriilor, prin extrasul sau concentrat, de Merisor-canadian de calitate si prin vitamina H, D-biotina. Se poate lua pe termen lung pentru a preveni aparitia infectiilor recurente.

UROeffect URGENT este un ajutor de incredere in caz de simptome care debuteaza mai brusc si mai agresiv, cum ar fi mictiuni frecvente, disconfort subit la nivelul vezicii urinare, senzatii neplacute care iti perturba ritmul cotidian. Cu o concentratie mai ridicata de PAC (substantele care cresc eficienta extractelor de Merisor), UROeffect URGENT actioneaza prompt si se administreaza cand apar primele simptome, avand actiune rapida in atenuarea acestora, in special daca este administrat concomitent cu tratamentul antibiotic recomandat de medic.

Suplimentele importate si distribuite de catre Good Days Therapy sunt selectionate cu foarte mare atenție si alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial și poarta marca Barny’s® Born in Canada.

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.