3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 75 lei

Sănătatea - cel mai preţios dar de Crăciun! 3 idei de cadouri sănătoase

17 Decembrie 2015


Sănătatea - cel mai preţios dar de Crăciun! 3 idei de cadouri sănătoase

 

Sănătatea este cel mai preţios dar pe care l-am primit de la natură, dar totodată şi cel mai uşor de pierdut, în contextul unei lumi tot mai poluate, a unei alimentaţii tot mai procesate şi a unui stil de viaţă tot mai stresant.

Mulţi gândesc că sănătatea nu e totul, însă, fără sănătate, totul e nimic. Cum te-ai putea bucura de o vacanţă sau de compania celor dragi sau de o carieră înfloritoare dacă ai fi într-o stare deplorabilă de sănătate?

Anul acesta, de Crăciun, dăruieşte celor dragi…sănătate, pentru că e cel mai preţios dar! Ţi-am pregătit în continuare câteva idei de cadouri ce aduc vitalitatea şi starea de bine în vieţile persoanelor dragi ţie:

  1. Masaje şi terapii SPA

Toţi oamenii au nevoie de relaxare sau de momente în care să-şi încarce bateriile. Terapia prin masaj e cea mai rapidă şi mai plăcută formă de a întări sistemul imunitar, de a ne relaxa, de a îmbunătăţi circulaţia sangvină şi de a drena limfa de toxine. Iar dacă masajul mai este combinat cu o baie cu plante detoxifiantă sau cu o sesiune la o saună umedă, benefică pentru căile respiratorii, cu siguranţă vei aduce relaxare şi destindere în viaţa persoanei dragi căreia îi faci acest cadou frumos!

  1. Suplimente alimentare

Hrana tot mai procesată şi solul sărăcit de nutrienţi fac hrana din zilele noastre tot mai lipsită de vitamine şi minerale.  O roşie de acum nu mai e la fel cu o roşie de acum 30 de ani şi cu siguranţă nu mai are nici acelaşi gust savuros. În acest context, suplimentele alimentare au devenit o necesitate şi nu numai pentru persoanele în vârstă, ci şi pentru copii, care au imunitatea mai scăzută decât  cei din generaţiile trecute, dar şi pentru adulţii stresaţi, care mănâncă pe fugă şi nu îşi pot lua toţi nutrienţii din mesele restaurantelor fast-food sau din hrana procesată de la supermarket.

Aşadar, vă propunem un cadou mai puţin obişnuit: suplimentele alimentare. Cu siguranţă bunicii tăi ar aprecia un unguent sau un supliment bun pentru articulaţiile dureroase iar aici îţi recomandăm Celadrin™ Unguent Forte şi Celadrin™ Extract Forte  (capsule) ce contribuie prompt şi eficient la reducerea disconfortului articular la nivelul articulaţiilor, coloanei vertebrale şi al muşchilor, la îmbunătăţirea mobilităţii funcţiei articulare, la creşterea stabilităţii posturale şi a calităţii vieţii, implicit.

Cu siguranţă părinţii tăi ar aprecia un supliment bun pentru inimă, pentru că prevenţia e de aur! Îţi recomandăm Coenzima Q10 Dual, un important ajutor în menţinerea sănătăţii inimii şi a aparatului cardiovascular, dar şi în combaterea stărilor de oboseală sau în revitalizarea organismului.

Cu siguranţă prietena ta cea mai bună, aflată mai mereu la cure de slăbire, se va bucura de un gel de aloe vera detoxifiant pe care îl poate utiliza împreună cu ceaiul de dimineaţă sau cu  sucurile de fructe preferate. ACTIValoe® FORŢE este recomandarea noastră şi e cadoul ideal pentru o persoană preocupată de starea de sănătate sau care îşi doreşte să aibe mai multă energie şi vitalitate în activităţile zilnice.

Pentru mai multe sugestii de cadouri sănătoase, accesează aceasta pagină, unde vei găsi oferte special concepute pentru îmbunătăţirea digestiei, pentru detoxifiere sau pentru articulaţii.

  1. Cosmetice naturale făcute cu mânuţa ta

Îţi mai aminteşti vremurile când erai copil şi făceai cadouri părinţilor tot felul de lucruşoare drăguţe făcute cu mâna ta? Îţi aminteşti sclipirea din ochii părinţilor când le dădeai aceste cadouri simbolice, dar pline de iubire? Cum ar fi dacă anul acesta le-ai face celor dragi un astfel de cadou?

Îţi garantez că te vei distra pe cinste căutând reţete de creme şi scruburi şi decorând borcănelele cu simboluri de Crăciun! În plus, nu va trebui să alergi prea mult prin magazine în căutarea cadoului ideal pentru fiecare iar costurile sunt reduse. În plus, un cadou făcut de tine îi va impresiona pe cei dragi, care se vor simţi cu adevărat speciali. Poţi face un scrub delicios cu arome de portocală şi scorţişoară, spre exemplu, însă reţete găseşti peste tot pe site-urile de specialitate, aşa că aşteptăm să ne împărtăşeşti reţeta ta favorită.

 Sănătatea e cel mai preţios cadou.

Tu ce dar le pui sub pom celor dragi anul acesta?

      

 

 

descoperă beneficiile suplimentelor Good Days Therapy

Alte articole care te-ar putea interesa

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.