3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită în ţară de la 150 lei Livrare gratuită în Bucureşti de la 100 lei

Garanţia calităţii

banner top

Scopul nostru este să le oferim consumatorilor cele mai bune produse, care să contribuie la o mai bună calitate a vieții acestora. De aceea, toate produsele distribuite de Good Days Therapy în România stau sub egida Barny’s® Premium Quality, marca a siguranței și a calității, puse în slujba sănătății dumneavoastră! În spatele fiecărui produs Barny’s® stă echipa noastră de cercetare canadiană, care vă asigură că substanțele active pe care le folosim sunt testate clinic și acreditate ca fiind sigure.

Suplimentele noastre sunt produse de calitate superioară, cu substanțe active testate clinic, concepute în Canada sub egida Barny’s® Premium Quality

barny's premium quality
gmp

Ce este Barny’s® Premium Quality și ce reprezintă pentru calitatea produselor?

Produsele care poartă marca Barny’s® Premium Quality sunt un simbol al siguranței și al calității suplimentelor naturale pe care Good Days Therapy le distribuie pentru sănătatea dumneavoastră în România, cu un raport calitate/preț foarte avantajos pentru cumpărători!

Produsele Barny's Premium Quality sunt produse naturale, originale, de calitate superioară, fabricate în conformitate cu standardele internaționale de calitate și siguranță GMP și cu substanțe active testate clinic, concepute în Canada.

Ce este certificarea GMP, de care se bucură toate produsele distribuite de Good Days Therapy în România?

GMP (Good Manufacturing Practice) este un set de reguli stricte aplicabile tuturor producătorilor de medicamente sau suplimente. GMP asigură calitatea întregului proces de producție și distribuție, asigurând și evaluând trasabilitatea produselor, de la materie primă până la produsul final. Producătorii primesc certificarea GMP doar dacă respectă întocmai toate regulile. Nu numai că produsele marca Barny’s® sunt certificate GMP, dar și furnizorii cu care se lucrează sunt certificați GMP.


Calitatea produselor Barny’s® este monitorizată în toate etapele de producție:

  • la început (măsurând cu strictețe conținutul ingredientelor active din materiile prime)
  • pe parcurs (așa cum cere GMP)
  • la finalizare (încă o dată măsurând cu strictețe conținutul ingredientelor active din materiile prime)

De asemeni, calitatea produselor Barny’s® este asigurată și de colaborarea cu marile companii farmaceutice, care furnizează informațiile ce stau la baza dezvoltării formulelor, materia primă sau produsele finale.

Marca Barny’s®, deținută de holdingul farmaceutic Pharma United Inc., este reprezentată în Europa de Biopol (divizia europeană a Pharma Unitec Inc.).

Pentru mai multe informații despre Barny’s®, accesați http://www.barnys.eu.
Pentru mai multe informații despre Pharma United Inc., accesați http://pharmaincorporated.com.

Pentru întrebări despre produsele Good Days Therapy, vă stau la dispoziție experții noștri, la următoarele numere de telefon:

Telekom (fost Romtelecom): 021-425.86.87
Vodafone: 0724-582.769
Orange: 0751-293.369
T Mobile (fost Cosmote): 0762-619.246

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.