3%
EXTRA DISCOUNT  la plata cu  CARDUL
Livrare gratuită pentru comenzi de la 150 lei

Misiune şi valori

banner top

Misiunea noastră

Misiunea noastră, compania Good Days Therapy, este să contribuim la o calitate superioară a vieții prin intermediul suplimentelor noastre cu extracte 100% naturale, îmbinând puterea naturii și a inovației științifice.

Scopul nostru este să oferim cele mai eficiente, inovative și totodată naturale remedii, la prețuri corecte si cu servicii de calitate, astfel încât dumneavoastră, după cum spune și sloganul nostru, sa vă puteți bucura de sănătate și de viață!

Acțiunile și activitățile noastre zilnice stau sub semnul celui mai de preț crez al nostru: respectul. Respect față de cei din jur, față de natură și față de noi înșine


Valorile noastre


Inovație și calitate

Inovație și calitate

la cele mai înalte standarde
 


Suplimentele noastre sunt atent cercetare și testate la nivel internațional, au formule inovatoare, premiate si apreciate atât de pacienți, cât și de comunitatea medicală internațională și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță la nivel mondial.

Sănătate și bucurie

Sănătate și bucurie

de-a lungul vieții
 


Credem ca sănătatea este un ingredient fundamental pentru o viață bună și ne dorim să contribuim activ la calitatea vieții consumatorilor noștri prin suplimente de calitate superioară, atent selecționate și testate.

Respect

Respect

pentru consumatori,
parteneri și viață


Pentru noi, la baza oricărei relații frumoase, sănătoase și trainice se află respectul. Alegerile noastre stau sub semnul respectului față de consumatorii noștri, fără de care nu am exista; al respectului față de partenerii noștri, care ne ajută să evoluăm constant; și pentru viață, careia îi datorăm totul.

Ai o întrebare? Suntem aici!

Îți mulțumim pentru interesul acordat produselor Good Days Therapy!

Pentru informații, sfaturi personalizate și comenzi telefonice, apelează:

+40 724 58.27.69

+40 751 29.33.69

+40 762 61.92.46

*Luni - Vineri, 10:00 - 18:00, tarif normal

**În cazul în care toți specialiștii noștri sunt ocupați, vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp posibil.